De kunst van het spuitgieten

Onze core business is het spuitgieten van hoogwaardige kunststof producten. Spuitgieten is één van de meest gebruikte vormgeeftechnieken. Met spuitgieten is de ontwerpvrijheid namelijk erg hoog en de kostprijs voor grotere aantallen relatief laag. Spuitgieten is een techniek waarbij granulaatkorrels tot kunststof producten of productonderdelen verwerkt worden. De kunststof korrels worden in vloeibare vorm onder hoge druk in een matrijs gespoten. De matrijs zorgt voor de juiste vorm van het kunststof product. Door deze techniek kan men snel complexe producten produceren.

24/7 spuitgieten

Wij beschikken over 27 geavanceerde spuitgietmachines die 24 uur per dag, 7 dagen in de week produceren.

De sluitkracht van de machines varieert van 25 ton tot 350 ton.

Door middel van eenvoudige robothandelingen of juist geavanceerde en productspecifieke automatisering worden uw kunststof producten na het spuitgieten verder geassembleerd of verpakt.

Spuitgieten tegen concurrerende prijzen

Wij maken zowel kunststof eindproducten voor de verkoop als kunststof productonderdelen voor verwerking in uw eigen productieproces.

We kunnen proefseries van enkele stuks tot massa productie aan van miljoenen stuks. Omdat we volledig geautomatiseerd zijn, kunnen we werken met een compact team. Daardoor bieden we concurrerende prijzen voor de hoogste kwaliteit.

Samen met u zoeken we naar de optimale productie met de beste terugverdientijd.