Zo gaat Technique Plastique te werk

Technique Plastique wil ontzorgen. Daarom bieden we een totaaloplossing in het spuitgieten van kunststof producten.

 • ENGINEERING

  Elk kunststof product begint met een goed ideeOpdrachtgevers kunnen bij ons terecht met een idee dat wij transformeren in een tastbaar kunststof product. Het gehele traject kunnen we managen. Maar ook voor slechts een onderdeel van het proces zijn opdrachtgevers welkom. Elke opdrachtgever kan rekenen op een goed en duidelijk advies en een strakke begeleiding.

 • MATRIJZEN

  Kunststof product in ontwikkelingOnze engineers zijn op de hoogte van alle innovatieve mogelijkheden in de kunststof sector. Deze vakmensen hebben oog voor alle eisen die aan een kunststof product gesteld worden, bijvoorbeeld de functionaliteit, materiaalkeuze, mechanische eigenschappen, maakbaarheid, omgevingsinvloeden en eventuele toekomstige wijzigingen. Op basis van uw idee wordt een nauwkeurig ontwerp gemaakt waarin alle aspecten die van belang zijn, worden verwerkt.

 • SPUITGIETEN

  Kunststof product in conceptMet behulp van 3D prototyping (ofwel 3D printen) krijgt u een goed beeld van het ontwerp. Met een geprint product heeft u iets tastbaars waarbij de details van het kunststof product nauwkeurig kunnen worden beoordeeld.

 • ASSEMBLAGE

  Kunststof spuitgiet matrijsOnder begeleiding van onze engineers wordt in samenwerking met een aantal gerenommeerde matrijzenmakers een matrijsopzet gemaakt. Alvorens de aanmaak wordt de opzet uitvoerig door ons beoordeeld op kwaliteit, functionaliteit en betrouwbaarheid.

 • VOORRAADBEHEER

  Kunststof product in productieIn onze kunststof spuitgieterij hebben we alle hoogwaardige technieken in huis om uw kunststof product in grote en kleine aantallen te produceren. Na de eerste proefspuiting en nadat de eerste producten zijn nagemeten en goedgekeurd, kan de productie in gang worden gezet. Na het spuitgieten zorgen we voor een nauwkeurige afwerking van de producten en waar nodig de assemblage. Ook het voorraadbeheer kunnen we u uit handen nemen.