De matrijs is de basis van het spuitgieten

De kwaliteit van een matrijs bepaalt in hoge mate de kwaliteit van het kunststof product en de reproduceerbaarheid van het spuitgietproces. Het maken van een goede spuitgietmatrijs is een sinecure en dient uitermate nauwkeurig te gebeuren. Daarom werken wij uitsluitend samen met een selecte groep professionele en zeer ervaren gereedschapsmakers gevestigd in binnen- en buitenland. De matrijzen worden onder onze begeleiding geconstrueerd en gefabriceerd. Hierbij staat de kwaliteit, functionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel.

Matrijzen in alle soorten en maten

Doordat we al jaren werken met grote en extreem kleine matrijzen, eenvoudige en zeer complexe matrijzen weten wij als geen ander welke prijs/kwaliteitverhouding van de matrijs het beste past bij uw kunststof product. Of het nu gaat om een proefmatrijs voor enkele stuks of een productiematrijs voor miljoenen stuks kunststof producten, door onze jarenlange ervaring weten wij als beste welke eisen aan een spuitgietmatrijs gesteld moeten worden. Vrijwel alles is mogelijk.

Matrijs onderhoud

Zowel matrijzen die in eigen beheer zijn gefabriceerd als matrijzen die door anderen zijn gefabriceerd worden intern onderhouden. Periodiek onderhoud wordt op al onze matrijzen volgens juiste procedures en met de juiste middelen uitgevoerd zodat de kwaliteit en reproduceerbaarheid van het eindproduct gegarandeerd blijft.