Specialisten in spuitgieten

Technique Plastique is sinds de oprichting in 1995 uitgegroeid tot een gerenommeerde producent en toeleverancier van kunststof spuitgietproducten. Dankzij onze specialistische kennis van spuitgieten en de hoge kwaliteit van onze kunststof producten leveren wij vandaag de dag producten over de hele wereld. Binnen onze organisatie staan drie sleutelwoorden centraal: passie, creativiteit en dynamiek.

Kunststof spuitgieten met Passie

Wij zijn een familiebedrijf met een compact team van gepassioneerde en gekwalificeerde mensen. Wij zijn specialisten in spuitgieten. Of het nu gaat om de engineering van kunststof producten, het adviseren rondom het proces of de productie van de kunststofproducten. Aan elke opdracht werken we met passie.

Kunststof spuitgieten met Creativiteit

Wij zijn creatief en denken in totaaloplossingen voor onze klanten. Daarom mogen wij regelmatig aan de slag met het spuitgieten van complexe, uitdagende kunststof producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van technische producten of lichttoepassingen in de industrie, medische sector of verpakkingssector.

Kunststof spuitgieten met Dynamiek

Ondanks de groei van onze organisatie blijven we een dynamisch bedrijf met korte lijnen en flexibiliteit. De dynamiek komt tot uiting in de slagvaardigheid van onze organisatie. Het snelle en besluitvaardige handelen, maakt dat we een prettige en solide zakenpartner in het kunststofspuitgieten zijn voor zowel het midden- en kleinbedrijf als voor multinationals.